L’alegria de recuperar l’harmonia

A vegades la vida se’ns fa costa amunt. I estem cansats. Necessitem recuperar l’equilibri.

A Cal Cordill aquest estiu volem oferir eines i espais d’harmonia. Volem compartir l’alegria de  recuperar la calma, l’eix, la capacitat de conèixer i retornar a la nostra essència.

Tenim la satisfacció d’anunciar-vos que això ho farem amb la terapeuta Raquel Felsenstein, una professional que durant més de trenta anys s’ha dedicat a ajudar centenars de persones de diferents països a través de la seva sensibilitat pel treball corporal.

La Raquel és la creadora d’un mètode de treball postural que dóna eines per fer-nos responsables de la nostra recuperació diària. Amb uns quants exercicis de respiració, estiraments musculars, meditació i relaxació, el TEP (Treball d’Equilibri Postural) es va integrant dins la vida diària i dins la memòria muscular. Això permet reconèixer els símptomes d’estrès i actuar per tal de recuperar l’eix corporal-mental.

La Raquel Felsenstein estarà a Cal Cordill, a Solsona, del 13 al 26 de juliol.

A partir de les 12 del migdia, la Raquel farà un taller d’una hora i mitja cada dia. A més farà una altra trobada amb el grup cap al tard, abans de sopar. Pretenem que l’estada sigui molt tranquil·la. Hi haurà activitats complementàries sobre plantes i herbes, caminades matinals i visites guiades… Ah!, i la Raquel portarà uns convidats molt especials: amics seus terapeutes, que també faran tallers a la tarda: de cuina i de pintura…

Per a grups reduïts. Àpats i allotjament, tot inclòs. Us podeu apuntar a partir de dos dies.

Despertem els sentits!

Volem compartir l’estiu al meravellós casc antic de Solsona!

Informeu-vos al tel. 93 284 03 52 o bé a gratalectura@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *